zondag 10 juni 2018

Veilig wonen | WoonVeilig x Philips Hue

Alarm!

Het is ochtend en ik loop naar beneden, ik wil de katten eten geven, maar ineens hoor ik een enorme herrie.. ook knipperen de lampen in huis ineens rood..


Oeps... inbraakalarm!

We hebben namelijk sinds een paar dagen ons huis beveiligd met WoonVeilig... en ik was dus even vergeten het alarm uit te schakelen... nou... die werkt in ieder geval! 

Helaas is veiligheid in je eigen huis niet meer vanzelfsprekend. Wij waren daarom al een tijdje op zoek naar een alarmsysteem voor in huis.. want.. het zal je maar gebeuren.. 

WoonVeilig x Philips Hue

Het WoonVeilig Alarmsysteem is een draadloos alles-in-één alarmsysteem om je huis of je kantoor slim te beveiligen. En nu is het nog slimmer omdat je het kunt combineren met het draadloze verlichtingssysteem van Philips Hue. Dit is voor ons helemaal super handig omdat wij het Philips Hue systeem al gebruiken. 

Het pakket die ik heb ontvangen (en die jij kunt winnen!) bestaat uit het volgende: 


 • Huiscentrale incl. Sirene
 • Bewegingsmelders
 • Bedieningspaneel
 • Deur/raamcontact
 • Afstandsbediening
 • Beveligingsstickers (4x)
 • 2 Philips Hue lampen
 • Philips Hue BridgeInstalleren is eenvoudig!

Wat ik heel fijn vind, is dat het systeem binnen 30 minuten eenvoudig is geïnstalleerd. En met de WoonVeilig app en website kun je onderweg heel gemakkelijk het systeem bedienen en instellen. 
Met één druk op de knop zet je het alarmsysteem aan of uit. 
Allemaal leuk en aardig, maar gebeurt er nou precies als het alarm af gaat?

1. Bij een alarm gaat de sirene af 
2. De Philips Hue lampen geven automatisch een rood waarschuwingslicht
3. De 24-uurs alarmeringsdienst van WoonVeilig belt, sms't en/of e-mailt jou direct!
4. Als je een beveiligingscamera hebt, dan stuurt deze de opnames direct naar je mobiele telefoon
5. Bij geen reactie wordt de volgende contactpersoon gewaarschuwd

Super fijn ook dat je met de aanwezigheidssimulatie geheel automatisch kunt laten zien dat je huis bewoond is als je bijvoorbeeld op vakantie bent! Winnen! 

Heb jij je woning nog niet beveiligd, maar staat dit wel hoog op je wensenlijstje? Dan heb ik goed nieuws, want ik mag namelijk dit Woonveilig Startpakket + Philips Hue Starterkit weggeven aan één van mijn volgers! (Dit pakket kost normaal gesproken € 458,-, maar is tijdelijk afgeprijsd voor € 299,-)

Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat een reactie achter op mijn foto op Instagram over het WoonVeilig x Philips Hue alarmsysteem
 • Extra kans maken? laat dan een reactie achter onder dit blog
 • Natuurlijk is het leuk als je mij ook volgt op Instagram (@styled_by_eve)
 • Maandag 18 juni a.s. maak ik de winnaar bekend, heel veel succes!


Liefs,
Eveline


*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met WoonVeilig x Philips Hue, via We Are First Amsterdam

26 opmerkingen:

 1. Wauw wat een gaaf pakket. Ik zou mijn man deze graag cadeau willen doen. We zijn net verhuisd en ik voel me nog niet echt veilig. Dit gaat daarbij zeker wel helpen ook voor onze 3 kindjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaa dit wil deze bange schijterd wel! Ik woon alleen met mijn zoontje van 2 en vind ‘alleen’ slapen toch elke avond weer spannend.. dit zou wel een extra stukje rust geven! Daarnaast vind ik de lampen van Hue geweldig, dus perfecte combi��������

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer een leuke/handige blog! Jeetje wat een handig alarmsysteem! Ik doe graag mee met deze hele handige winactie! Wij zijn al een tijd op zoek naar een goed alarmsysteem, en zo te lezen is dit een hele goede!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh waaauw! Wat gaaf ook dat het in combi met de Hue gaat. Ik doe graag mee meis ��

  BeantwoordenVerwijderen
 5. BrigitteDesireemaandag, juni 11, 2018

  Dat zou te gek zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een handig en cool systeem! De Philips Hue hebben we al en mijn vriend is gék op gadgets dus dit zou een top cadeau zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik doe mee! Ik ga over 3 weken verhuizen dus zou super fijn zijn om me veilig te voelen in m’n nieuwe stekje��������

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohhh heel graag! Ik heb zelf al het Hue lampensysteem (geniaal als je het mij vraagt ��) maar dit zou mijn huis helemaal safe maken, vooral in de donkere wintermaanden vind ik dat nog wel eens dingetje! Dus doe graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waaw super interessant! Wij leggen langzaam maar zeker een heuse Philips Hue collectie aan, maar zijn nog aan het sparen voor een degelijk beveiligingssysteem. Leuk dat dit nu gecombineerd kan worden! Ik doe dan ook graag mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooi systeem! Deze bangerik schrikt s’avonds (in het donker) op van elk geluidje. Zo een systeem zou mij een stuk veiliger gevoel geven. Ik doe graag mee :) (bij.sann)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lianne van Gorselmaandag, juni 11, 2018

  Ik zou dit systeem heel graag winnen. Wij verhuizen binnenkort van een appartement naar een hoekhuis. En hoewel ik dat geweldig vind, maak ik me wel meer zorgen over inbraak.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een super super goede giveaway! Daar heb je echt iets aan.. mijn man heeft regelmatig nachtdiensten en we hebben al bewust een hond genomen zodat ik mij wat veiliger zou voelen, maar een alarmsysteem zou het nog extra veilig maken thuis. Vooral nu we pas een kindje hebben gekregen, is het belangrijk dat we allemaal veilig zijn in ons huis❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een super actie!! We hebben al het Philips hue systeem, dus dit is een super mooie en prettige uitbreiding!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. je huis is je thuis, een plek waar je je veilig hoort te voelen. Wat ontzettend naar als er wordt ingebroken. Niet alleen zijn er spullen weg en is je huis een puinzooi: je gevoel van veiligheid is weg. Binnenkort verhuis ik naar een nieuw huis, een nieuw thuis waar ik mij veilig wil voelen en daarom doe ik graag mee! Ik hoop deze mooie prijs te winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Eve, ik ben je sinds kort begonnen te volgen. Ik vind jou openhartig posts en blogs altijd leuk om te lezen. Ik doe ook inspiratie bij je op voor de inrichting van onze nieuwe huis �� Deze woonveilig pakken x Philips hue zal perfect zijn voor onze nieuwe home. Duimen ����

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ooh heel graag! �� Manlief is vaak weg voor zijn werk en dan vind ik het toch niet zo fijn alleen snachts en slaap ik slechts. De Hue lampen gebruiken we nu al en we zijn groot fan! Ik doe met deze winactie dus niet alleen mezelf maar ook manlief een groot plezier! Duimen maar! ✌��

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dit zou ik heel heel graag winnen.. Ik ga binnenkort verhuizen naar een benedenwoning.. Heel leuk, maar als single schijterd maak ik me nu al zorgen of ik ooit nog een oog dicht zal doen.. Ik ga heel hard duimen, dit pakket zou enorm helpen bij het loslaten van m'n oude huisje en het fijner voelen in m'n nieuwe huis!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Onlangs hebben we ontdekt dat het kozijn beschadigd is, omdat iemand heeft geprobeerd in te breken. Super eng!! Met dit systeem zou ik mij een stuk veiliger voelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oh dit is ideaal! We wonen sinds 2 maanden in ons nieuwe huis en aangezien mn vriend vaak ‘s nachts weg is voor werk komt dit heel goed van pas!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oh wauw! Dat is net wat! Er zijn laats alweer een paar inbraken geweest in ons dorp en in de buurt. Brrrrr.. Mijn vriend is net bezig met die lampen, we hebben er al 2. Hij vind het prachtig om ze via onze app aan te doen dus dit pakket zou een perfect vaderdag cadeau zijn die peuter Nina dan kan geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een supermooi & veilig systeem!! Mijn vriend en ik gaan binnenkort voor het eerst samenwonen in ons huis. We zouden ons er erg veilig mee voelen, als het zo goed beveiligd zou zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Oh ja! Heel graag! Dinsdag krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis en gaan we gelijk flink klussen. We zijn nog op zoek naar een goed, fijn en betrouwbaar alarmsysteem. En met alles wat je moet kopen/betalen/enz zou het dus heel erg welkom zijn om dit te winnen!! Duim duim duim!!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ja graag! Dat zou super zijn!! We wonen wel in een buurtje waar af en toe iets gebeurt! Zo zou dat een stukkie prettiger zijn als we er niet zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Goeie actie. Ik waag graag een gokje mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wauw! Ik zou het zo graag willen winnen voor in ons huisje! In oktober wordt mijn nieuwbouw woning opgeleverd en we zijn net begonnen met het bij elkaar sparen van de Philips hue lampen. Het zou zooooo fijn zijn als mijn huis daarbij beveiligd is ����! Ik duim hard!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Super handige set zeg! Wij krijgen 1 augustus de sleutel van ons nieuwe huis in een totaal nieuwe omgeving waar ook niet zoveel sociale controle is ��, het zou geweldig zijn om het huis op deze manier te beveiligen!

  BeantwoordenVerwijderen