woensdag 9 mei 2018

Zweedse perfectie | Dan Isaac Wallin

Posters heb je nooit genoeg.... tenminste, dat vind ik. Je kunt je huis altijd zoveel meer gezelliger maken. Met een andere poster kun je in korte tijd ook een hele andere sfeer creëren. 

Dan Isaac Wallinmisschien nog niet heel erg bekend, maar daar moet, vind ik, echt verandering in komen. 

Dan, is een Zweedse fotograaf. En wat ik heel erg cool vind; hij gaat voor 'the perfect shot' gewoon wekenlang de wildernis in om 'één te worden met de natuur', én je ziet dit duidelijk terug op zijn foto's. 

Zijn posters kwam ik voor het eerst tegen bij de Deense webshop Vissevasse. En ik sindsdien ben ik dus echt verliefd op zijn werk. Het zijn posters waar je naar kan blijven kijken. Ze vervelen gewoon niet. Geen standaard foto van een landschap, niet zomaar een portret. 

Zijn foto's vertellen een verhaal. 

Dan stuurde mij een berichtje op Instagram omdat hij één van zijn posters (mijn all time favorite 'Peregrination') bij mij thuis zag hangen. Voor mij is dat vervolgens natuurlijk super leuk om van de fotograaf zelf te horen dat hij mijn foto's, waar zijn werk op staat, mooi vind. Omdat ik zelf groot fan ben van zijn werk, wil ik jullie ook zo graag kennis laten maken met zijn prachtige posters. De foto's bewerkt hij trouwens niet na! 
De posters die momenteel in ons huis te vinden zijn, zijn Fairyland en Pacifico 122. Pacifico is een polaroid van Baja California Sur in Mexico. Fairyland (die ik echt fantastisch mooi vind), is een polaroid van een bos in Grebbestad, Zweden. Net een sprookje, toch?

Als je nou écht eens een keer iets bijzonders aan je muur wilt, waar je niet na een paar maand alweer op bent uitgekeken, neem dan eens een kijkje in zijn webshop, ik zeg dit niet vaak, maar het is écht de moeite waard.

Liefs, 

Eveline 

*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Dan Isaac Wallin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten