woensdag 30 mei 2018

Pillows, pillows, pillows..... | ookinhetpaars

De laatste dagen is het weer lekker warm in Nederland! Ik klaag niet hoor... in tegendeel... 

Woensdag is mijn vrije dag en op deze dagen ben ik meestal lekker aan het rommelen in ons huisje, aan het stylen, winkelen, of soms toch nog even stiekem aan het werk.. vandaag had ik weer een blog dagje en dit heb ik lekker gedaan op ons bed, daar schrijf ik het liefst. 

Lekker met het raam open, waar helaas vandaag geen verkoelend briesje uit kwam haha... Is het bij jullie een beetje uit te houden in huis? 

Sinds kort lig ik nog iets comfortabeler op ons bed, met de prachtige linnen kussens die ik toegestuurd kreeg van ookinhetpaarsIk wilde graag nog twee bijpassende, rechthoekige kussens op ons bed want ik vond het een beetje kaal. Wanneer je lekker veel kussens en plaids op je bed legt krijg je toch wat meer het hotelgevoel! En... wie wil dat nou niet?

Deze sierkussens zijn van het merk HouseinStyle en komen van de website van ookinhetpaars.nl
Ik koos voor de stonewashed linnen lichtgrijze kussens 'Malaga' omdat ik deze prachtig vind passen bij de verdere rustige kleuren van onze slaapkamer. Ook het dekbedovertrek waar Amsterdamse huisjes op staan in het lichtgrijs, is een goede match! Deze komt trouwens van Hema. En... de mooie linnen kussentjes passen perfect bij onze grijze gordijnen! De slaapkamer is trouwens de enige kamer waar wij overgordijnen hebben, wel zo fijn en gezellig!

Een linnen dekbed staat ook nog op mn lijstje, maar het begin is alvast gemaakt met deze twee mooierds :) wat vinden jullie?

Natuurlijk staan ze ook prachtig in de hangstoel, en dat vond Zahara ook ;)
Liefs,

Eveline 

*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met ookinhetpaars.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten