zondag 8 oktober 2017

Mijn Pastoe favorieten

Pastoe, wie kent dit Nederlandse designmerk niet? 
Omdat ik dit zo'n fantastisch merk vind, heb ik voor jullie een aantal van mijn favorieten op een rijtje gezet, want ik weet zeker dat jullie hier ook van houden. Pastoe bestaat al meer dan 100 jaar en de ontwerpen zijn tijdloos en hebben een duidelijke functionaliteit.

Pastoe SM05 Wire Chair en KM Wire Kruk
Mijn absolute nummer 1 en tevens voor mij een echte must have stoel die al eeuwen op mijn verlanglijstje staat; de Pastoe Wire Chair. Wat een plaatje. De stoel is ook gestoffeerd verkrijgbaar wat bijdraagt aan een nog beter zitcomfort. Het draadstaal geeft een luchtig en ruimtelijk effect. Het ontwerp is uit 1958 en is dus een echte design klassieker. Natuurlijk mag ik de KM Wire Kruk ook niet vergeten. 

Landscape Opbergkast
De pastoe kasten zijn ook echt prachtig. Ben je op zoek naar een functionele, strakke kast waar je veel spullen in kunt opruimen, dan kan ik de Landscape Opbergkast aanraden. Deze kast is zo uniek omdat je je eigen ontwerp kunt maken. De kast is opgebouwd uit rompen die uit diverse afmetingen bestaan en deze kun je combineren zodat er verschillende indelingen ontstaan. Landscape Wandkast Joost Selection
Deze mooie Landscape Wandkast Joost Selection is ontworpen en samengesteld door Joost van der Vecht (creative director Pastoe). Omdat Pastoe zoveel verschillende soorten houtsoorten, kleuren en afwerkingsmogelijkheden kent, heeft hij uit zijn favoriete samenstelling deze kast ontworpen. Het front van de kast is van Amerikaans notenhout en samen met de donkere gelakte panelen zorgt dit voor een stijlvolle warme uitstraling die je aan de jaren 50 doet denken. 
Wat is jullie favoriet uit de Pastoe collectie?

Liefs,

Eveline


*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Misterdesign en de foto's zijn afkomstig van www.misterdesign.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten