zondag 1 oktober 2017

Flexa kleur van het jaar 2018 - Heart Wood in de keuken

Het kriebelde alweer een hele tijd om de kleur in de keuken te veranderen. Early Dew zit er bijna een jaar op en ik begon het een beetje saai te vinden, ik wilde wat meer warmte in de keuken en ik miste wat contrast. Maar hoe krijg je dat als je, zoals ik, liever geen donkere kleuren gebruikt in het interieur? 
De oplossing kwam eigenlijk toen Flexa een paar weken geleden de kleur van het jaar 2018 bekend maakte. Heart Wood. Ik vond het meteen zo'n mooie, warme kleur. Niet te donker en is helemaal geweldig in combinatie met zacht roze. Met deze kleur kun je sowieso heel veel kanten op. Het resultaat mag er zijn; de Vertiplants aan de muur knallen er nu echt uit en het geheel vind ik persoonlijk een stuk sfeervoller, vooral nu de donkere dagen er weer aan komen.
Ik ben benieuwd wat jullie van deze kleur vinden en of jullie Heart Wood zelf ook gaan toepassen in huis. Natuurlijk hoef je niet meteen een hele muur te verven, het is ook mooi om Heart Wood terug te laten komen door middel van accessoires. Let me know! 

Liefs, 
Eveline 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten