donderdag 12 oktober 2017

Fairtrade wassen met Seepje

Een paar weken geleden kreeg ik een berichtje van Seepje of ik hun producten wilde uitproberen. Seepje had ik al eens eerder voorbij zien komen en ook zien liggen in winkels. Omdat ik zelf een groot voorstander ben van biologisch en fairtrade, wil ik jullie graag meer vertellen over Seepje. 

Wat als eerst Seepje aantrekkelijk maakt is de verpakking, helemaal hip, mooi kleurtje én gemaakt van gerecyclede melkflessen uit Engeland. 

Wat ik nou zo goed vind aan dit product, is dat alles is gemaakt op basis van de Sapindus Mukorossi vrucht uit Nepal. Zodra de schil van deze vrucht water ziet, maakt het een natuurlijke vorm van zeep aan. Dus geen synthetische toestanden in deze producten wat zorgt voor een fijne huid én goed is voor je was en wasmachine! Seepje heeft meerdere producten in het assortiment en ik heb het vloeibare wasmiddel voor bonte was en de superschillen uit Nepal getest. Ik moet zeggen, ik had even mijn twijfels hierbij, wordt mijn was wel lekker schoon en fris?. Ik vond het vloeibare wasmiddel ook niet heel erg lekker ruiken in de fles, in ieder geval anders dan mijn, tot nu toe, vertrouwde wasmiddel. Maar toen ik de was uit de machine haalde was het juist heerlijk fris én schoon, helemaal niet verwacht!Nog iets leuks wat ik bij het pakket kreeg; de Wereldse wasmand. Super handig en weer zo'n leuk weetje; deze wasmanden zijn gemaakt van oude steward(ess)-kostuums en heeft dus ook letterlijk de hele wereld gezien. Ik vind hem super handig.

Liefs, 
Eveline
*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Seepje. 

2 opmerkingen:

  1. Ik was ook nog steeds met Seepje! Zo'n fijn product en fijn dat er geen chemische troep in zit! :) XO

    BeantwoordenVerwijderen