dinsdag 31 oktober 2017

Draadlamp XL in de dressingroom

In de dressingroom moest nog steeds een nieuwe lamp komen, maar als ik zoiets specifieks zoek, moet ik daar dus altijd tegenaan lopen. Als ik ga zoeken dan kan ik het vergeten, herkenbaar? Dat is net als met kleding en schoenen!

Nu het weer zo vroeg donker is 's avonds moest die lamp er nu toch eens komen en ook zou dan de kamer eindelijk eens helemaal af zijn want de nieuwe (grote!!) kledingkast staat er inmiddels ook. Deze MarkII XL hanglamp van Anne Lighting heb ik gevonden in de webshop van Eyoba. Hij is echt heel erg aanwezig in de kamer, maar uiteraard op een positieve manier. Het formaat maakt hem echt tot een eyecatcher. Hij is groot, maar niet massief, omdat hij van draadstaal is. Dankzij het ontwerp blijft hij dus lekker luchtig en je krijgt ook nog een leuk lichteffect. Het is een industriĆ«le stoere lamp maar toch komt hij in deze kamer volledig tot zijn recht. 
Het is echt een aanrader om ook eens een kijkje te nemen bij deze online woonwinkel, waar je niet alleen terecht kunt voor lampen, maar uiteraard ook voor bijvoorbeeld een mooie eettafel en eetkamerstoelen. Ik ben benieuwd wat voor moois jullie allemaal spotten! 

Liefs, Eveline

*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Eyoba.nl  

2 opmerkingen:

  1. Wat een geweldig mooie lamp! Wat anders: ik ben verliefd op jouw kledingrek. Waar is die van?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel! Het kledingrek is tweedehands uit een boetiekje, helaas niet te koop ergens! Liefs Eveline

    BeantwoordenVerwijderen