zondag 23 juli 2017

De leukste tafels voor in je tuin

Nu onze tuin, op de verlichting na, zo goed als klaar is,  stoor ik mij nog een beetje aan 1 ding. En dat is de tuinset die wij hebben staan op ons terras voor de schuifpui. Ik maak hier dan ook bewust nooit foto's van! Het punt is dat de tuinset blijkbaar van zulke goede kwaliteit is dat hij onverwoestbaar is. Hij ziet er gewoon nog super goed uit. Het probleem is alleen dat het totaal mijn smaak niet meer is! Omdat ik mij alvast wil oriënteren op iets anders vind ik het leuk om mijn persoonlijke favoriete design tuintafels met jullie te delen. 

Wat tegenwoordig een enorme trend is, is de kleur blauw. En mijn aandacht werd dan ook meteen getrokken door een hele toffe star design tuinset van Emu. Ik ben fan van dit merk en deze blauwe kleur is zo mooi! Maar ook al vind ik de kleur te gek, het past niet bij de rest van ons huis.. gelukkig is de set ook verkrijgbaar in wit of groen, erg mooi! Uiteraard mag één van mijn favoriete merken niet ontbreken... Hay ! Deze Palissade tuinset vind ik zo prachtig. Laatst zag ik hem nog in de etalage van een winkel en dan blijf ik weer staan om even weg te dromen. Dat geometrische design blijf ik zo mooi vinden! Nu is onze tuin ruim, maar heb jij zelf nou een balkon of een kleinere tuin, dan kan ik je de Arc en Ciel bistroset van Emu aanraden. Verkrijgbaar in heel veel vrolijke zomerse kleurtjes!


Hopelijk heb ik je wat leuke tuininspiratie gegeven! Ik ben er zelf nog niet uit, maar we gaan dit jaar sowieso nog geen nieuwe set kopen. Ik hoop dat dit volgend jaar gaat gebeuren en dan weet ik in ieder geval al wat mijn favorieten zijn!

Liefs,

Eveline


*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Misterdesign

Geen opmerkingen:

Een reactie posten