zaterdag 17 juni 2017

Home is where the cat is | MiaCara

Gisteren kreeg ik een onwijs leuk pakket binnen van MiaCara. MiaCara ken ik al een tijdje via Instagram, ze hebben een prachtige feed en maken de mooiste designspullen voor honden en katten. Dit varieert van leuke stoffen speelbotten voor honden tot aan de mooiste design krabpalen voor katten. Dit allemaal in de mooiste ontwerpen en helemaal passend in het interieur van nu. 

Elvis en Zahara zijn door MiaCara verwend met de nieuwste krabpaal uit hun collectie, namelijk de Volto
Een prachtig design en verkrijgbaar in meerdere kleurvarianten. 
Bij ons hangt de witte met beige variant. Deze vond ik het mooist bij ons interieur passen. Ze moeten er even aan wennen, ze zijn het namelijk niet gewend, zo'n krabpaal aan de muur. 

Zijn jullie katten ook van die meubelslopers? Zahara is er nog al van, haar nagels ergens in zetten. Nu kan ze het naar hartelust doen zonder dat ik mij zorgen hoef te maken dat er iets kapot gaat. En het staat nog mooi ook :)

Als jullie nieuwsgierig zijn geworden naar de producten van MiaCara, dan kan ik jullie aanraden om eens een kijkje te nemen op hun website of Instagram feed. De Instagram feed alleen al is een plaatje voor iedere honden- en/of kattenliefhebber. 

Liefs,

Eveline

*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met MiaCara

Geen opmerkingen:

Een reactie posten