woensdag 26 april 2017

Eethoek veranderingen!

Voor mij was het liefde op het eerste gezicht, de Vase Vaas van Menu... wat een beauty! 

Er zou een nieuwe eetkamertafel komen. En best wel een grote eetkamertafel. Zo'n heerlijke lange tafel waar je lekker aan kunt eten en borrelen met vrienden en familie. 
Dat echte woonkeuken gevoel, dat had ik niet zo met de vorige tafel. Vreemd he? 

Momenteel zit ik aan de nieuwe tafel te bloggen en dat is echt genieten! De robuuste eiken poten maken het geheel veel warmer dan het was. Al voordat de tafel er stond zag ik het al voor me, zo'n prachtige vaas met bloemen op de nieuwe tafel. Dat maakt het namelijk helemaal af voor mijn gevoel. 

Ik had nog genoeg vazen, maar niet zo'n vaas met die 'wauw' factor. Zo'n echt design exemplaar. Ik ben ook altijd bang dat er iets mee gebeurt en dat weerhield mij ervan om er een te kopen. Daarom vond ik het nu toch wel eens tijd worden om zo'n prachtvaas aan te schaffen. De Vase Vaas kwam ik tegen toen ik aan het scrollen was op internet. Ik zag hem meteen op de nieuwe eetkamertafel staan. Wauw! 

Door het gebruik van 2 vazen in 1 geeft het een waanzinnig gaaf effect die naar mijn idee nog beter tot zijn recht komt door er een niet al te grote bos bloemen in te zetten. Ik heb er 1 tak gipskruid ingezet en ik vind het prachtig. Ik hou van eenvoud. 

De Vase Vaas is van het Deense merk Menu en ontworpen door Norm Architecten. Het Deense Menu Design heeft een te gekke en stijlvolle collectie met design meubels en accessoires. 

De dubbele glaswand maakt het ontwerp spannend en ik vind dit ook uiteraard het mooist. Maar mocht je het willen dan kun je de 2 vasen ook apart neerzetten. 
Ik ben helemaal weer happy met de 'nieuwe' eethoek! 

Liefs, 
Eveline

*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Misterdesign


Geen opmerkingen:

Een reactie posten