zondag 19 maart 2017

Studio Roller | by George and Willy

Veranderkriebels, het blijft een terugkerend onderwerp! Elke week staat er wel iets anders bij ons en een paar weken geleden was het weer zover..... ik had iets voorbij zien komen via een persbericht en kon het niet meer uit m'n hoofd zetten. Ik vond het namelijk zo leuk en origineel en ik had het nog niet eerder ergens gezien.

Het bericht kwam van het Nieuw Zeelandse George and Willy over de Studio Roller.

Met de Studio Roller zijn de mogelijkheden echt eindeloos en de rol papier heeft een enorme lengte waardoor je er erg lang mee doet. Ik zag hem bij ons al meteen in de keuken hangen. Voor de boodschappen, voor leuke quotes, een to do list, maar ook leuk voor familie en vrienden die op visite zijn en die een berichtje willen achterlaten. Ben je het zat, scheur je er zo een stuk af en begin je weer met een schone lei. Dat sprak mij zo aan, want zo blijft het leuk en zal het mij niet zo snel vervelen! 

Toen het pakket binnenkwam schrok ik even van het gewicht, oei! dat moest aan de muur! Mijn vriend was niet zo heel blij met het aantal schroeven wat weer geboord moest worden.... oeps.... nou moet ik zeggen dat ik er minder moeite mee heb gekregen, ik hou nou eenmaal niet van die constructies die je vast moet maken aan het plafond. Ik blijf toch altijd die transparante dingen zien waar je lijst dan aan moet hangen en het ziet er zo toch wat strakker uit. Nee.... dan toch maar gaten in de muur.

Ik vond het leuk om er met handlettering wat leuke quotes op te schrijven. Het was nog even zoeken naar de juiste stiften, ik had namelijk stiften van de Hema gekocht maar deze werkten niet goed. George and Willy raden zelf de Posca stiften aan en dus heb deze stiften maar meteen in meerdere kleuren besteld (zwart, wit, groen en uiteraard... roze!). 

De rol kun je er makkelijk afpakken (wel zwaar) zodat je niet tegen de muur hoeft aan te schrijven mocht je er wat meer werk van willen maken zoals ik heb gedaan. De Studio Roller is trouwens in meerdere maten verkrijgbaar. Ik heb zelf de 18"/ 450mm. En deze is echt groot genoeg voor in onze keuken. De houder zelf heb ik in het wit, maar is ook in het zwart leverbaar.De Studio Roller vind ik een echte aanwinst, het design is geweldig en het maakt de keuken weer een stukje gezelliger en persoonlijker. Ik weet zeker dat deze toffe Studio Roller er voorlopig nog wel blijft hangen! 


Liefs, 

Eveline

*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met George and Willy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten