woensdag 11 januari 2017

Hay Porter Keukenrolhouder | keuken stylish verantwoord!

Keukenrolhouders..... niet het meest stylish verantwoorde juweeltje in de keuken. Maar daar is gelukkig sinds kort bij ons in de keuken verandering in gekomen! Namelijk sinds de aanschaf van de Hay Porter keukenrolhouder via MisterDesign. Deze te gekke keukenrolhouder van Hay past met zijn mooie design fantastisch bij de rest van het interieur!Mijn vorige keukenrolhouder was een echte doorn in het oog. Je kent het wel; metaal, fragiel en zo'n irritant geluid als hij over het aanrecht schuift. Dat geluid gaf bij mij hetzelfde effect als wanneer je met je nagels over het krijtbord krast...., ik werd er dus helemaal gek van.

Ook met het maken van foto's van de keuken haalde ik hem altijd weg, want hij was gewoon lelijk. Ik kan er niet veel meer van maken. De Hay Porter keukenrolhouder is voor mij echt een uitkomst en ik ben er onwijs blij mee. Ik kan hem nu gewoon laten staan als ik foto's van de keuken maak! 


De Hay Porter keukenrolhouder is ontworpen door Shane Schneckeen designer voor o.a. Hay. De Porter is gemaakt van essenhout en is verkrijgbaar in de kleuren naturel essenhout, grijs en petrol. Ik heb gekozen voor de grijze variant. Hij bestaat uit een rechte staaf die je aan het eind kan ombuigen, zo kun je de rol er makkelijk omheen doen en is hij ook nog eens handig om mee te nemen. 


Ik ben zelf al jaren een groot van van Hay. Het blijft één van mijn favoriete merken. De stoelen, tafels, woonaccessoires, ik vind alles even prachtig. 

De Porter Keukenrolhouder kan ik van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een keukenrolhouder die juist design toevoegt aan je keuken in plaats van de rest van je mooie spulletjes naar beneden haalt (want dat gevoel had ik er zelf altijd een beetje bij als ik mijn oude metalen houder zag staan bij de rest). Hij is van mooie, stevige kwaliteit en bovenal natuurlijk enorm praktisch! 
Liefs,
Eveline*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign

Geen opmerkingen:

Een reactie posten