woensdag 7 december 2016

Philips Hue - Productreview dmlights

Voor dmlights mocht ik het Philips Hue systeem testen.
Dit draadloze verlichtingssysteem heb ik al veel voorbij komen in woonprogramma's en ik vond het dus super leuk om het nu ook zelf uit te proberen.
De starterskit die ik ontving bestaat uit 3 witte LED lampen van kunststof en een Bridge. De Bridge is eigenlijk het hart van het Philips Hue systeem. Hij verbindt jouw smartphone met je Philips Hue lampen. Op één Bridge kunnen tot 50 Hue lampen en accessoires worden aangesloten. De Bridge verbind je via wifi met het internet zodat je de lampen op afstand (ook buitenshuis) kunt bedienen met je smartphone.

Toen ik het pakketje kreeg dacht ik wel even bezig te zijn met het installeren ervan. Ook had ik verwacht wel hulp nodig te hebben. Maar ik had het eigenlijk vrij snel door; de Bridge met wifi verbinden, LED lampen erin draaien, app downloaden en ik was al klaar!

De app is ook zo gemaakt dat hij erg gemakkelijk in gebruik is. Ik heb de eerste avond allemaal kleuren en sferen uitgeprobeerd en het is zo leuk om te zien hoe elke kleur weer een andere sfeer geeft aan je kamer. Zelf ben ik fan van de 'Lentebloesem'. Verder heb ik hem regelmatig op de stand 'gedimd' staan, deze vind ik prettig omdat het een warm en sfeervol licht geeft. Super fijn is ook dat je de lampen afzonderlijk kunt dimmen. 
Wat ik ook een groot voordeel vind aan het Philips Hue systeem is dat je op afstand je lichten kunt bedienen. Ook kun je 'routines' aanmaken. Ik heb het bijvoorbeeld zo ingesteld dat om 16 uur het licht automatisch aan gaat in huis. Ook kun je deze weer op afstand laten dimmen etc.

De mogelijkheden zijn eindeloos en ik heb dan ook nog lang niet alles ontdekt. Graag zou ik het systeem nog willen verbinden met mijn tv, om zo de ultieme TV ervaring in de woonkamer te krijgen. Ook kun je het Philips Hue systeem laten synchroniseren met je favoriete muziek, te gek toch?

Ben je nieuwsgierig geworden en zit je er ook aan te denken om het Philips Hue systeem aan te schaffen, dan kun je meer informatie vinden via deze link.

Liefs,


Eveline


*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met DMLights


Geen opmerkingen:

Een reactie posten