woensdag 16 november 2016

Shoppen in stijl met Handed By

Sinds kort vind ik het helemaal niet meer erg om boodschappen te doen, want dit kan nu namelijk in stijl met de super trendy shopper van Handed By

Een heerlijk ruime, gevlochten XL shopper in de kleur nude, met een te gek safari tintje. De handvatten zijn namelijk in luipaard print en dit zie je ook weer terug aan de zijkant van de tas. De details maken deze shopper een echte eyecatcher. 
Wat deze shopper zo te gek maakt is dat je hem niet alleen kunt gebruiken om mee te gaan winkelen, maar je kunt hem ook perfect gebruiken in je interieur. Ik heb de tas naast de bank of hangstoel staan met warme plaids erin. Ideaal, omdat ik altijd overal en nergens plaids heb liggen. Op deze manier is het niet meer rommelig en het is nog stylish ook! Deze Safari shopper is in meerdere kleuren verkrijgbaar, daarvoor verwijs ik je graag naar de nieuwste catalogus. In deze catalogus vind je tevens andere te gekke handmade producten. 

En wat het nou nog leuker maakt, is dat je bij deze shopper ook nog een clutch/make up tasje erbij krijgt in luipaard print, hoe te gek is dat?


Kortom, deze tas is een aanrader en een echte musthave die iedere interieur- en shopaddict in huis moet hebben :) 

Liefs, 

Eveline

*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met HandedBy


Geen opmerkingen:

Een reactie posten