woensdag 23 november 2016

Houten covers | De Appel valt niet ver van de phone

Ben jij, net als ik, altijd op zoek naar de leukste en origineelste cover voor je iPhone? Dan wil ik je graag kennis laten maken met de houten covers van Appelhout Amsterdam.
Appelhout is gevestigd in het centrum van Amsterdam en werkt dagelijks met een klein, enthousiast team aan deze toffe 100% houten iPhone en Macbook covers. Het snijden en schuren van de covers is een secuur werkje, maar het resultaat mag er dan ook zeker zijn!

Ze zijn in meerdere houtsoorten verkrijgbaar voor iPhone en MacBook. Als ik ooit nog in het bezit kom van een MacBook (dromen………) dan krijgt deze ook zeker een toffe houten cover van Appelhout.
Appelhout heeft covers van Bamboe, kersen en walnoot hout. Ik heb gekozen voor de #cherry wood cover. Een mooie warme houtkleur, welke goed matcht de rosé gouden kleur van mijn iPhone 6S.

Het appeltje op de achterkant van de iPhone is eruit gesneden wat het ontwerp nog leuker maakt. Verder is rechtsonder het logo van Appelhout Amsterdam te zien.Omdat de cover met zijn 0,7 millimeter flinterdun is, plak je deze heel easy op de achterkant van je iPhone. Dat hij zo dun is vind ik zelf een groot voordeel, want je hebt niet door dat er bescherming op zit. Meestal zijn covers redelijk massief en dat is natuurlijk niet wat je wilt, je telefoon wordt er zo lomp en zwaar van. De houten cover van Appelhout voor de iPhone weegt maar 10 gram.

Mijn iPhone vond ik al prachtig, maar is nu extra classy en stijlvol!Leuk weetje: op dit moment zijn ze druk bezig met de laatste voorbereidingen voor het maken van een cover voor de iPad! De verwachting is dat deze volgende week verkrijgbaar zijn.Wil jij kans maken op zo'n toffe cover? Laat dan een reactie achter onder één van mijn foto's van deze blogpost op Instagram en zorg dat je @Appelhout en @Styled_by_eve volgt. Wie weet win jij er één! Zondagavond maak ik de winnaar bekend :)


Liefs, 

Eveline*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Appelhout

Geen opmerkingen:

Een reactie posten