woensdag 30 november 2016

Christmas loading.....

Nog maar 3,5 week en dan is het weer zover...... kerst! 

Ik vind het echt heerlijk om het huis om te toveren naar een heerlijk kerstsfeertje. Lekker shoppen voor nieuwe kerstdecoratie en er komen weer spulletjes van zolder die ik helemaal was vergeten. 

Al een aantal maanden wilde ik de ixxi vervangen. Hoe gaaf ik deze ook nog steeds vind, ik hou van verandering en deze hangt er nu al ruim 1,5 jaar. 

Deze 25 days till christmas kalender van House Doctor zag ik op Instagram voorbij komen en ik was meteen verliefd. Deze moest aan de muur komen waar de ixxi hing. 
Ik ben meteen gaan shoppen voor leuke deco die ik eraan kan hangen. Ik kan zelf altijd erg goed slagen bij Sostrene Grene en Sissy Boy. Vooral bij Sostrene Grene vind je een groot assortiment met leuke decoratie voor weinig geld. 
Naast de kalander heb ik de lampjes van Cotton ball lights opgehangen in de kleuren pale pink, light pink, white en stone. Deze lampjes geven altijd zoveel sfeer! 

Tip: wil je liever niet boren in de muur zoals ik, dan kun je voor de lichtere dingen, zoals deze kalender en de Cotton Ball Lights, plakstrips gebruiken. Ik gebruik zelf de plakstrips van Tesa. Deze zijn verkrijgbaar bij de bouwmarkt. 


Hebben jullie het huis al in kerstsfeer gebracht?

Liefs,

Eveline

Geen opmerkingen:

Een reactie posten