zaterdag 29 oktober 2016

Keuken veranderingen

Al sinds het begin dat we hier wonen kriebelt het enorm als ik in de keuken ben, ik wil namelijk al zo lang iets met de lichtgrijze muur waar het eiland tegen aan staat. Toen de keuken werd geplaatst bedacht ik dat het misschien leuk zou zijn om een lange plank in de gehele lengte te maken. Maar twijfelde hier enorm over omdat dit nogal definitief zou zijn en zolang ik twijfels erover heb ga ik er niet mee door...!Een hele tijd heb ik er niets mee gedaan en gehoopt dat er vanzelf wel iets zou komen waar ik overtuigd van zou raken. Het idee kwam een aantal weken geleden toen ik deze mooie
Vertiplants binnenkreeg. Ik wist meteen dat ik ze in de keuken wilde. Het wit zou mooi afsteken tegen de kleur van de muur en deze Vertiplants zullen niet snel vervelen omdat ik er zoveel kanten mee op kan. 
 
Ik heb in één Vertiplant een muntplantje gedaan omdat ik zelf dol ben op verse muntthee. Voorheen had ik nog wel eens los een muntplantje op het aanrecht staan, maar ik vond dit altijd zo rommelig. Dit is een perfecte oplossing. In de andere Vertiplant zit keukengerei van hout en bamboe.

Ik wilde meteen de gehele muur aanpakken zodat de keuken eindelijk wat gezelliger zou zijn. Ik had nog een aantal planken over van het whitewash steigerhout waarvan het hoofdbord van het bed is gemaakt. Dit zou perfect zijn maar ik zou dan nog wel leuke plankendragers moeten vinden. Toevallig zag ik op Instagram dat Deens.nl te gekke plankendragers verkoopt, de
Pien. Ik zag eerst de kleur licht celadon, maar was nog niet helemaal overtuigd. Toen ik verder keek zag ik pas dat ze ook in het lichtroze verkrijgbaar zijn, dit moesten ze worden! Helemaal leuk in combinatie met de roze Bloomingville keukenweegschaal die ik net heb aangeschaft. 
Ik zeg eerlijk, ik dacht toen echt dat ik klaar was. Maar de kleur op de muur zat er inmiddels alweer een jaar op (hihi) en ik wilde een kleur dit iets meer zou spreken. Nadat ik bij de bouwmarkt wat kleurstalen had meegenomen, kwam ik uit bij Early Dew van Flexa. Deze kleur heb ik eigenlijk al vanaf het begin dat we hier wonen op het oog maar ik wist nooit zo goed waar ik de kleur wilde hebben.

Ik ben helemaal blij met het eindresultaat. Het is nu veel meer een geheel met de rest van interieur en ik sta nu met veel meer plezier te koken. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Liefs, 
Eveline

Geen opmerkingen:

Een reactie posten