woensdag 31 augustus 2016

Moodadventures - Liefde voor de hangstoel & winactie

Het aller fijnste plekje in huis.... het plekje waar ik zo heerlijk kan relaxen met een boek, met m'n kat Elvis op schoot of gewoon lekker relaxt tv kan kijken... dat favoriete plekje is in mijn witte hangstoel The Vibe van Moodadventures. 

Al tijdens de bouw van ons huis heb ik de hangstoel gekocht. De hangstoel was een lang gekoesterde wens. Zo'n prachtig element in huis. Het zou de eyecatcher worden van de woonkamer en dat is het nog steeds. Regelmatig krijg ik de vraag of hij wel lekker zit. Geloof me... zoals hij eruit ziet, zo lekker zit hij ook echt! Ik heb in meerdere hangstoelen gezeten voordat ik deze van Moodadventures kocht. Waarom ik voor deze ben gegaan? Ik vond het een enorme pré dat hij maar liefst 200kg kan dragen, bij veel hangstoelen is de max namelijk 80kg. Ik zag het niet zitten om bij elke visite te gaan vragen hoeveel iemand weegt voordat diegene plaats kon gaan nemen. 
Nu hoef ik mij daar in ieder geval geen zorgen om te maken en ook met een kind op schoot kun je er dus met een gerust hart in zitten. Ook vind ik deze hangstoelen er steviger en robuuster uit zien dan andere merken en heel belangrijk: deze zit gewoon echt het allerlekkerste! Als ik vrienden of familie over de vloer heb dan is het meestal vechten wie er in de hangstoel mag... dat zegt genoeg :)

Ik heb voor hangstoel the vibe gekozen vanwege het open deel aan de bovenkant waardoor dit nog meer een open effect geeft. 


Toen wij dit jaar een start maakten met de tuin wist ik zeker dat ik ook op het terras een hangstoel wilde en natuurlijk dacht ik hierbij meteen weer aan Moodadventures. Ik heb dit keer gekozen voor de dichte mand, the classic. 
Ditmaal vond ik de kleur lastiger. Op advies van Brendalie, eigenaresse van Moodadventures, heb ik uiteindelijk gekozen voor de uitvoering in donker rotan. Deze kleur geeft een mooi contrast met de kleur van de schutting. Ook heb ik er nu een standaard bij omdat ik in de tuin geen mogelijkheid heb om hem op te hangen. Het voordeel van een standaard is dat ik hem overal kan neerzetten waar ik wil en hem lekker met de zon mee kan draaien, ideaal :)

 

Omdat ik in het bezit ben van 2 van deze pareltjes is het leuke dat ik er lekker mee kan afwisselen.


Je begrijpt inmiddels dat ik een groot fan ben van deze hangstoelen. Des te leuker vind ik het dat ik, namens Moodadventures, een te gekke hangstoelset naar keuze mag weggeven!

Wat moet je hiervoor doen?

- Volg @moodadventures en @styled_by_eve op Instagram
- deel een foto van deze blogpost
- gebruik de hashtag #moodadventures_styledbyeve zodat we jouw deelname kunnen zien
- zorg ervoor dat je profiel openbaar is

De winactie loopt 2 weken, je kunt dus meedoen tot en met 14 september. 

Heel veel succes!


Liefs, 
 
Eveline
*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Moodadventures

11 opmerkingen:

 1. Leuke blogpost! Wat gaaf dat je er nu twee hebt! Ik ga zeker mee doen met jullie gave actie want zo'n te gekke hang stoel staat ook al even op mijn wensenlijsfje:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldige actie! Helemaal omdat je een set mag weg geven!
  Ik ga voor the vibe in het wit. Met een witte staander.
  Fingers crosses! 🍀
  Liefs,
  Marleen
  IG: stylingstudiomarleen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wilde even zeggen dat ik vind dat je echt prachtige foto's heb gemaakt, echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Picture perfect. Nu is het vechten wie mag zitten (zie IG lailamouch) I hope so

  BeantwoordenVerwijderen
 5. elisabeth maria martinamaandag, september 05, 2016

  ik ga compleet uit mijn plaat als mijn naam hier straks als winnaar staat

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, dit is echt een fantastische giveaway! Ik ga mijn kans wagen!
  En wat heb je een leuke site, sluit qua stijl perfect aan bij je Instagram feed!

  BeantwoordenVerwijderen