woensdag 13 juli 2016

Kussen gevecht

Regelmatig loop ik te struinen door een woonwinkel met het doel: nieuwe kussens. Laatst ging ik naar Loods5 met een collega en ik was vastberaden om nu toch echt nieuwe kussens te scoren.  Aangezien Loods5 een enorm assortiment heeft moest het toch lukken? 

Geloof me.. ik doe ECHT m'n best.. ik zie heel veel leuks. Maar ik kan gewoon geen keuze maken, of ik zie geen match met andere kussens. En als ik dan 1 leuk exemplaar in m'n handen heb dan bedenk ik dat die waarschijnljik totaal niet zal staan bij m'n andere kussens. Resultaat: lege handen. Again!


Ik ben enorm jaloers op andere bloggers en IGers die zulke mooie kussens hebben liggen op de bank en dan ook nog in de perfecte kleuren gematcht met elkaar. Ik krijg dat gewoon niet voor elkaar. En ik heb ook echt het idee dat ik de enige ben die hier moeite mee heeft! Met het gevolg dat ik een ratjetoe aan kussens heb liggen.

Vorige week woensdag was het blauwvingerdag in Zwolle. Woensdag is mijn vrije dag en ik had enorm veel zin om in m'n eentje langs alle kramen met koopjes te struinen. Zoals altijd liep ik ook naar Pistache. Deze winkel kun je vinden in winkelcentrum Eiland. Je zult er niet snel voorbij lopen want alleen de etalage is al een plaatje om te zien. Op de eerste etage is het vooral een wahalla aan prachtige woonaccessoires. Ik moet hier altijd enorm uitkijken dat ik niet te hebberig word.

Maar.... daar lag hij... een te gek kussen in de vorm van een plus en ook nog helemaal in mijn kleur, zalmroze! Zalmroze past altijd in m'n interieur dus ik had eindelijk totaal geen twijfel bij de keuze van dit kussen. Is hij niet geweldig?

Op Instagram zag ik dezelfde avond dat Orangehaus sale had. Natuurlijk moest ik meteen even gaan online shoppen. Mijn oog viel op 2 kussens van VT wonen. Beide in een mooie neutrale witte en grijze kleur en mooi groot. Aangezien ze nu zo aantrekkelijk geprijsd waren kon ik het niet laten en ze verdwenen meteen in m'n winkelmandje. Deze matchen in iedergeval wel met elkaar, maar met de rest van de kussens? Dat laat ik even achterwege... ;)

 
 
Liefs,

Eveline

Geen opmerkingen:

Een reactie posten