zondag 31 juli 2016

Get Out Cat Vloerlamp - review Fonq

Sinds een paar dagen heeft onze kat Elvis een vriendje in huis. Hij is niet zo aaibaar als Elvis, maar geeft wel veel gezelligheid en een flinke dosis licht in de woonkamer! Hij ziet er uit als een kat maar deze zit liever op de grond dan op schoot. De Get Out Cat Vloerlamp van het Franse Eno Studio.
Al een tijdje was ik op zoek naar een leuke lamp in de woonkamer. Zoals gewoonlijk wilde ik iets bijzonders. Ik was meteen verliefd op het bijzondere design van deze super leuke lamp. 

De Get Out Cat Vloerlamp is gemaakt van MDF en is verkrijgbaar in meerdere kleuren, namelijk; zwart, naturel en grijs. Omdat de kleur goed past bij de vloer en de rest van de meubels en accessoires in huis, heb ik gekozen voor de grijze variant.

Het grappige aan deze lamp vind ik ook het rode snoer welke lijkt op een halsband. Doordat het snoer ook zo’n opvallende kleur heeft knalt het snoer er echt goed uit zodat het een super leuk effect geeft!
Het is natuurlijk het leukst om deze lamp een opvallende lichtbron te geven. Ik heb er daarom voor gekozen om de lamp te combineren met een grote opvallende ronde kooldraad lamp. Kooldraad lampen vind ik zelf erg leuk omdat het zorgt voor meer sfeer en het geeft je lamp net dat beetje extra.
Ik heb de lamp een plekje gegeven in de woonkamer, maar hoe leuk is deze lamp ook op een kinderkamer?


Aangezien hij overal zo leuk staat en licht van gewicht is, kan ik hem makkelijk verplaatsen en dus steeds weer een nieuw plekje geven in huis! En dat komt best goed uit aangezien ik nogal last heb van veranderdrang :) Zoals je kunt zien is Elvis ook erg blij met zijn nieuwe vriendje!


Voor de hondenliefhebbers onder ons heb ik trouwens goed nieuws, want er is er ook een versie verkrijgbaar in de vorm van een hond! De Eno Studio Get Out Dog Vloerlamp.
Deze lamp is verkrijgbaar in de kleuren zwart en naturel.

Eno Studio heeft trouwens ook te gekke andere lampen en woonaccessoires welke allemaal zijn ontworpen met een knipoog naar het dagelijks leven. Ik ben fan!

Liefs,

Eveline*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Fonq 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten