woensdag 6 juli 2016

Eco Deer Giveaway - Fairtrade shoppen bij Dipty Shop

Je hebt vast wel eens een kijkje genomen in de mooie webshop Dipty Shop van blogger Michelle en haar man Maarten. Zo niet, dan is dit echt de moeite waard. Je vind er een leuk assortiment met toffe woonaccessoires! Extra fijn is dat je met een goed gevoel iets koopt want de focus ligt bij Dipty Shop op diervriendelijke en duurzaam gemaakte producten. Zo kan het bijvoorbeeld ook voorkomen dat je jouw bestelling in een hergebruikte verzenddoos ontvangt. Super toch?
Ik volg Michelle al een behoorlijk lange tijd op Instagram en ik vind haar woonstijl erg leuk. Deze stijl heeft zij doorgezet in de producten die verkrijgbaar zijn in de shop, namelijk een mix van vintage, industrieel en scandinavisch. Eén van de producten die verkrijgbaar is bij Dipty Shop is de Eco Deer. De Eco Deer heb ik al veel voorbij zien komen bij Instagrammers en bloggers en dat is natuurlijk niet zo verwonderlijk, want hoe leuk en origineel is dit vaasje voor aan de muur in de vorm van een hertengewei? Het leuke ervan is dat je er continu mee kunt afwisselen. Ik ben natuurlijk meteen verschillende dingen gaan uitproberen en het is zo leuk dat het elke keer weer een heel andere uitstraling heeft. En wat nog fijner is; deze Eco Deer is onder goede werkomstandigheden gemaakt van duurzaam hout.De Eco Deer is verkrijgbaar in de kleuren zwart, naturel en wit. Ik heb gekozen voor de witte variant. omdat ik dit mooi vond matchen bij de verdere houten accessoires in het hoekje waar ik hem heb opgehangen.
Ben jij net zo enthousiast als ik over dit toffe muurvaasje? Dan heb ik goed nieuws want ik mag namens Dipty Shop een Eco Deer in een kleur naar keuze weggeven!

Hoe maak je kans?

- Volg @diptyshop en @styled_by_eve op Instagram
- Deel een foto van deze blogpost
- Gebruik #diptyshop_styledbyeve
- Zorg dat je profiel openbaar staat, anders kunnen we niet zien dat je meedoet

De winnaar wordt woendag 13 juli bekend gemaakt. Heel veel succes!


Liefs,

Eveline*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met DiptyShop

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie foto's! Love it! Ik ga zeker mee doen! Hij is prachtig:)

    Liefs,

    Inge
    @stijl_inge

    BeantwoordenVerwijderen