woensdag 15 juni 2016

Zwevende plantjes in je interieur


De geweldig leuke plantjes van Planteplaneter kwam ik tegen in de leuke winkel LEEF in de binnenstad van Meppel. Ik was meteen verliefd op het design, zoiets had ik nog nooit eerder gezien.
De verkoopster vertelde mij dat zij op dat moment de enige in Nederland waren die ze verkochten, dus ik moest er uiteraard meteen één hebben!
 


Planteplanter is een Deens merk, geinspireerd op de Japanse wijze van planten ophangen. Door het bijzonder ophangsysteem lijkt het alsof de plant echt als planeet zweeft in de ruimte. Ik vind hem geweldig!

De Planteplanter is er in verschillende soorten en maten. Van small tot en met Xtra Large.
Er hingen zoveel soorten dat ik het moeilijk vond om er één te kiezen, het liefst had ik er meerdere meegenomen maar dat liet mijn portemonnee helaas niet toe. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Crassula Ovata 'Organ Pipe'.  Ik heb hem nu inmiddels een paar maanden en hij groeit ook al echt flink!
 

 
 
Het is geen ramp als je geen groene vingers hebt. Ook wanneer de planten meestal in je huis doodgaan (geloof me, dat is erg herkenbaar) is de Planteplaneter namelijk ideaal in onderhoud. Je dompelt hem eens per week, 10 minuten lang, in een bak water (in de wintermaanden heeft hij genoeg aan eens per 2 weken), heel even beetje uitknijpen en je kunt hem weer terug hangen.
Ik ben zelf super enthousiast over deze plant planeten. Als je net zo enthousiast bent geworden als ik, kijk dan eens op hun website. Ze leveren EU wijd :)
Liefs
Eveline
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten