zondag 12 juni 2016

Een kloddertje roze...

Al een jaar stond het oude kastje van mijn oma op zolder met het idee om deze een ander kleurtje te geven. Dit kastje had ik zelf ook jarenlang op de slaapkamer staan als nachtkastje. Ik wist nog niet wat ik ermee wilde, maar hij stond niet in de weg op zolder.
 
Toen ik mijn vriend in oktober vorig jaar een Crosley voor z’n verjaardag gaf, bedacht ik eigenlijk meteen om hem hiervoor te gaan gebruiken. De platen passen er precies in en de platenspeler zelf past qua afmeting ook exact. Toch duurt het bij mij altijd even voordat ik daadwerkelijk een idee tot uitvoering breng. Ik heb altijd zoveel ideeën maar meestal komt er weinig van terecht… haha…
 Toen ik laatst in de bouwmarkt stond en een mooie kleur roze zag dacht meteen, nu neem ik het mee anders komt het er nooit van terecht. Ik heb gekozen voor de kleur Lelie (zijdeglans) van KleurID van Gamma, te herkennen aan de leuke zebra op de voorkant. Het kastje ging van oranje met wit naar zacht roze. Ik wilde eerst het handvat vervangen maar omdat ik de kleur van de bakelieten handgreep zo mooi vond met het roze heb ik besloten deze erop te laten zitten.
 
 
 
Ik ben erg blij dat dit oude kastje waar ik veel herinneringen aan heb, op deze manier een mooi plekje heeft gekregen in het interieur.

Wist je trouwens dat je tegenwoordig bij de kringloop ook te gekke oude vinyl platen kunt vinden? Zo scoorde ik vorige week nog een album van Madonna uit de jaren 80. De moeite waard dus om eens een kijkje te nemen!

Liefs,

Eveline

Geen opmerkingen:

Een reactie posten