zondag 8 mei 2016

Je planten in de spotlight | Vintagelab15

Planten, cactussen, bloemen, op dit moment is het in de woonkamer een soort van jungle geworden.

Het begon allemaal met de Monstera die ik van mijn ouders kreeg tijdens de housewarming vorig jaar. Noem het een soort verslaving, maar telkens als ik een mooie (bijzondere) plant of cactus zie, dan moet ik hem gewoon hebben. Zo wordt de woonkamer als maar groener :) Zou het ermee te maken hebben dat de tuin nog aangelegd moet worden? Want aangezien ik mij buiten nog niet kan uitleven, moet het maar gewoon een binnentuin worden ;)Deze nieuwe plantenschaaltjes/kubussen van Vintagelab15 vind ik helemaal geweldig. Je kunt er oneindig mee stylen en variëren. Ik noem het plantenschaaltjes, maar je kunt ze natuurlijk ook prima gebruiken voor andere doeleinden.

Wat ik zo mooi vind aan deze kubussen is dat het eenvoud uitstraalt en daarmee is het meteen een tijdloos ontwerp. In de grote kubusschaal heb ik een Beaucarnea Nolina geplant. Het effect die deze 'ponytail' geeft aan de kubus vind ik heel tof. In de kleine kubusschaal heb ik het wat eenvoudiger gehouden met een Peperomia plant. Zo komt toch die eenvoud weer meer tot zijn recht.
Als ik straks eindelijk buiten kan genieten van onze nieuwe tuin en als het terras is aangelegd, dan kan ik niet wachten om deze toffe kubussen ook buiten neer te zetten. Maar misschien doe ik er volgende week wel een cactus in, of staat hij in de keuken en gebruik ik hem als fruitschaal :) kortom, ideaal als je, net als ik, regelmatig last hebt van veranderdrang ;)

Liefs,

Eveline*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Vintagelab15

Geen opmerkingen:

Een reactie posten