woensdag 13 april 2016

Lente in huis met Cotton Ball Lights


Lente is mijn favoriete seizoen, dit komt ook omdat ik een enorme fan ben van pastelkleuren en in het voorjaar komen deze vrolijke kleurtjes toch een stuk beter tot zijn recht in het interieur. Vooral wanneer het zonnetje zo heerlijk naar binnen schijnt.


De lichtslinger van Cotton Ball Lights in de kleuren stone, white, light pink en soft yellow geven mij helemaal dat gevoel van voorjaar in huis, wat een heerlijke pastelkleuren!Sinds een aantal weken ben ik aan het experimenteren met zacht geel. Deze kleur combineert heel goed met het vele zacht roze en mint groen in het interieur. Helemaal blij ben ik daarom met deze prachtige gekleurde lichtslinger.Hoe leuk is het dat ik van Cotton Ball Lights een lichtslinger met 20 lampjes naar keuze mag weggeven! Wil je meedoen? Check dan snel mijn post op Instagram
De winnaar van de giveaway is @stars2love gefeliciteerd! Veel plezier met de lichtslinger :)

Liefs,

Eveline*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met CottonBallLights

Geen opmerkingen:

Een reactie posten