woensdag 30 maart 2016

Werkplek veranderingen

Iedereen die weleens een nieuwbouwhuis heeft gekocht herkent het denk ik wel; je wilt alles wit! Omdat ik eerst ons huis wilde beleven en de mooie plekjes wilde ontdekken qua licht, wilde ik ook alles eerst wit. Een leeg canvas om in te richten.


Het is alweer 9 maanden geleden dat wij zijn verhuisd en nu begint het bij mij toch wel echt te kriebelen om wat kleur aan te brengen op de muren... maar als je mij kent weet je ook dat ik kleur ook ontzettend eng vind.. ik ben altijd zo jaloers op iedereen die het wel durft!
Een paar weken geleden heb ik eindelijk de stoute schoenen aangetrokken en ben ik naar de bouwmarkt gegaan om een mooie kleur uit te zoeken voor de werkkamer. Ja, de werkkamer eerst, want die is nog zoals het begin toen we er kwamen wonen en ik vond het niet aantrekkelijk om er achter mijn bureau te zitten. Daarnaast is de werkkamer ook relatief 'veilig'. Mocht het nou compleet misgaan met het verven dan is het tenminste niet de woonkamer!


      

Ik bedacht een geschilderde lambrisering die ik wilde aan brengen op 2 muren, zodat er meer contrast zou gaan ontstaan achter het witte bureau en de witte kast, die ik die dag ook meteen heb besteld.

De witte lockerkast shop je hier

Ik heb gekozen voor een groen/blauwe tint, die genoeg contrast geeft zodat het geen flets geheel zou gaan worden. Ik moest er de eerste dagen ontzettend aan wennen, vond het erg donker. Maar na een week begon het te wennen en nu ben ik er super blij mee! Kijk dus eerst even een tijdje de kleur aan voordat je er meteen weer over heen schildert ;)
Het is nu een gezellige, warme, werkplek geworden waar ik graag achter mijn laptop zit.
Liefs, 

Eveline

2 opmerkingen:

  1. Superrr mooooi..enne jaah vr mij ook lastig kleur op de muur..dus begrijp t heel goed..mr tis superr mooi geworde!
    Dikke😘 Sharita

    BeantwoordenVerwijderen